Diversen

Freequent

Internationale mode komt naar u toe vanuit Scandinavië. Freequent staat bekend om modieuze en comfortabele kledingstukken. Het merk vertaalt internationale mode naar draagbare ontwerpen voor iedere vrouw. Dit jonge Scandinavische modelabel haalt inspiratie uit de fashion industrie van New York, Londen, Milaan en Parijs. De collectie is zeer uitgebreid met veel bijzondere ontwerpen. De stijl is te omschrijven als stylish, trendy en licht bohemien. Zowel stoere designs als zachte vrouwelijke trends zie je terug in de collectie. In het kort: een merk waar u blij van wordt.
Hoewel de collectie zeer modieus en luxe is, zijn de kledingstukken allemaal prêt a porter: draagbaar dus. Er zijn kledingstukken voor alle gelegenheden zodat u zich 24/7 stijlvol, zelfverzekerd en comfortabel kunt voelen. De collectie is goed te combineren tot perfecte outfits. Dat komt door het brede assortiment aan zowel eye catching trend ontwerpen als basic items. De kleuren zijn voornamelijk ingetogen en natuurlijk, met hier en daar een uitspatting in een felle tint. Een outfit samenstellen bestaande uit een Freequent ontwerp gecombineerd met kledingstukken van een ander label is hierdoor ook geen probleem.

Freequent kleding is er voor iedere vrouw. De oprichters van het label worden gedreven door de passie om mode voor iedereen toegankelijk te maken. Zo kan elke vrouw genieten, lachen en zich goed voelen in haar kleding.

Freequent kleding

De romantische Freequent kleding ontwerpen bieden opties voor elke dag. Ultra relaxte modellen om in te ontspannen of te dragen naar een koffiedate. Chique opties voor kantoor of een avond uit. De materialen zijn een genot op zichzelf en de stoffen vallen los en mooi om uw silhouet. In typisch Scandinavische insteek hecht het modelabel veel waarde aan de natuur. Dat is rechtstreeks terug te zien in de materiaalkeuze en ontwerpen. De collectie is bovendien bijzonder breed. Luxe en eye catching tops en blouses. Blazers en jasjes met een stoer tintje. Vesten en truien die zowel comfortabel als trendy zijn. En natuurlijk: romantische jurken. Ontdek de hele collectie van Freequent kleding hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *