maison scotchMaison Scotch is een onderdeel van het bekende merk Scotch & Soda. Dit fashion label veroverde sinds zijn oprichting in de jaren ’80 in geen tijd een stekje binnen de modewereld en blijft dat ook vandaag de dag nog doen. Dit onder meer dankzij de eigentijdse en vaak een tikje rebelse collecties van Maison Scotch.

Maison Scotch: de elegante rebel

Maison Scotch is een manier van kleden die volledig gericht is op hoe moderne, onafhankelijke vrouwen zich willen kleden. Een tikje rebels, een beetje ondeugend en dat zonder daarbij de luxe en de elegantie die je er toch ook wel bij wilt hebben uit het oog te verliezen. Wat is er dan zo speciaal aan dit Nederlandse modemerk? Het oog voor detail, de soms weelderige stoffen en de duurzame materialen. Maison Scotch staat voor een veelheid aan kleuren en vormen die je nergens anders terug zult kunnen vinden. Waarom zou je niet stoer en elegant tegelijkertijd kunnen zijn? Maison Scotch bewijst dag na dag dat het kan.

Trendsetter

Maison Scotch probeert niet alleen in te spelen op trends maar ook een heuse trendsetter te zijn. Het is dan ook uitkijken naar de nieuwste trends van de komende collecties. De nadruk ligt daarbij op de gedurfde combinatie van vervaagde kleuren met felle tinten. Denk daarbij ook aan bleached jeans die aan een heuse comeback bezig zijn en comfortabele wollen truien. Ook t-shirts met opschriften zijn helemaal terug. Maar de trend om naar uit te kijken? Horizontale strepen op shirts, truien en kleedjes. De rode draad doorheen het hele verhaal en de nieuwste trends? Durven combineren! Niet voor niets staat Maison Scotch ook voor een geheel eigen stijl die niet te kopiëren valt. Elegant en stoer, klassiek en casual. Wat moet je daarbij vooral onthouden? Maison Scotch maakt de kleding maar jij maakt de trends.