Fashion

Red Button jeans

 

Red Button Jeans: moderne broeken met een fijne pasvorm. Broeken van Red Button Jeans zijn modern, hebben een prettige pasvorm en zijn eenvoudig te combineren. Deze drie kwaliteiten zorgen er samen voor dat jeans van Red Button een toegevoegde waarde hebben voor elke garderobe. Bekijk hier de collectie van Red Button jeans.
Red Button kleding is vriendelijk voor je figuur. Een mooie jeans vinden die goed past bij precies úw figuur, is niet voor elke vrouw eenvoudig. Zelfs wanneer een jeans goed past in de winkel, is dit soms geen garantie dat dit na een paar keer wassen nog het geval is. Red Button kleding daarentegen onderscheidt zich met een constante pasvorm die aansluit bij vrijwel elk vrouwenlichaam. Doordat de jeans dicht op de huid zit, maar ook weer niet té strak is, lijkt zij zelfs één of meerdere kilo’s weg te toveren.

Red button makkelijk te combineren

red-button-jeansDe moderne, opgerolde broekspijpen van Red Button Jeans laten zich eenvoudig combineren met vrijwel elke schoen, van sneakers tot hakjes. Bij Mode4Her kunt u bovendien Red Button jeans in verschillende kleuren aanschaffen: van denim tot rood, zwart, bruin of zelfs zandkleurig. Welke kleur u ook kiest, de zachte tint zorgt ervoor dat u deze jeans samen met vrijwel elk ander kledingstuk kunt dragen.
Geschikt voor verschillende gelegenheden
Broeken van Red Button zijn trendy, maar ook weer niet té hip. De opgerolde broekspijpen en fraaie pasvorm zorgen voor de moderne look. De rustige kleuren en de voldoende ruimte tussen huid en jeans garanderen tegelijkertijd dat een broek van Red Button ook bij een representatieve look past. Hierdoor kunnen de jeans van Red Button gedragen worden bij een gezellig avondje stappen, maar zijn de zij ook geschikt voor op het werk. Nieuwsgierig naar andere merken, die goed te combineren zijn met dit werk: Ichi, Freequent of Angels broeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *